• toiletwagen huren antwerpen Een toiletwagen huren in Antwerpen

  Tijdens de zomermaanden gebeuren er allerlei evenementen buiten in open lucht, gaande van huwelijken tot communiefeesten en barbecues met de hele buurt. Outdoor locaties hebben spijtig genoeg niet altijd de benodigde sanitaire faciliteiten. Maar gelukkig is er een oplossing: mobiele toiletten. Een toiletwagen zorgt ervoor dat alle gasten in alle comfort naar het toilet kunnen.

  Continue Reading

 • Trouwringen in Antwerpen

  De grote dag komt eraan. Binnen enkele maanden stap je in het huwelijksbootje met je geliefde. Maar voor het zover is, moet je nog allerlei dingen regelen. Zoals de trouwringen. Wie in de buurt van Antwerpen woont, kan voor trouwringen steeds terecht bij de smederij van Wim Meeussen. Deze goudsmid maakt prachtige ringen op maat.

  Continue Reading

 • 13 Manieren om je muur te decoreren

  Muurdecoratie is veel ruimer dan de meeste mensen denken. Het gaat niet alleen om schilderijen of foto’s; er zijn tientallen andere mogelijkheden. Om jou wat inspiratie te bieden, heb ik op deze pagina enkele creatieve manieren om je muur te decoreren bij elkaar gezet. Doe snel wat inspiratie op:

  Continue Reading