• Nieuwe trend: bierabonnementen

  Tegenwoordig kopen we vrijwel alles online: kledij, electronica, meubelen… noem maar op. Het is zelfs mogelijk om bier te bestellen via het internet. De bierabonnementen zijn namelijk aan een opmars bezig.

  Wat is een bierabo?

  Je kent ongetwijfeld de abonnementen op kranten en magazines, waarbij je elke dag/week/maand een nieuw exemplaar in je brievenbus krijgt. Bierabonnementen werken op dezelfde manier. Met deze formule krijg je op regelmatige basis een nieuwe selectie biertjes aan huis geleverd. Van zodra het abonnement is afgesloten, hoef je niets meer te doen. Alles wordt automatisch verzonden. Elke levering is dus een nieuwe verrassing.

  Ideaal voor bierliefhebbers

  Deze formule is ideaal voor bierliefhebbers. Met bierabonnementen als hopsinabox.be kan je snel en eenvoudig nieuwe smaken ontdekken. Er zitten altijd wel enkele bieren bij die je eerder nog niet proefde. Misschien ontdek je wel een lokaal bruin bier dat je zintuigen prikkelt, of een tripel-variant van een bier dat je al wel gedronken hebt. België is een groot bierland. Er is dus ongetwijfeld nog heel wat te ontdekken.

  Met extraatjes

  De meeste bierabonnementen bevatten niet louter een doos met enkele flesjes in. Nee, men gaat veel verder. Sommige leveranciers voegen bijvoorbeeld infokaartjes toe met een woordje uitleg over elk product. En soms zit er nog een verrassing in de doos, zoals een flesopener, nootjes of een T-shirt.

  Ook leuk als cadeau

  Verwen jezelf met een bierabo, of doe er eentje cadeau aan een vriend(in) of familielid. Het is een origineel geschenk voor verjaardagen, house warmings of de eindejaarsfeesten. Met een bierabonnement zit je dus altijd goed.

 • Een motivatiebrief opstellen in 6 stappen

  Een goede motivatiebrief opstellen is moeilijker dan je denkt. De inhoud moet kort en bonding zijn, maar toch voldoende informatie bevatten om de lezer te overtuigen. Bovendien mag de schrijfstijl niet te informeel zijn.

  Wat advies nodig? Je hebt geluk, want hieronder vind je een stappenplan om een sollicitatiebrief te schrijven.

  Continue Reading

 • Een verandabouwer in Antwerpen selecteren: enkele tips

  Er zijn verschillende verandabouwers in Antwerpen, zoals Verandaland Perfecta, Willems en Janssens veranda’s. Met zoveel leveranciers is het dikwijls heel moeilijk om een keuze te maken. Daarom hebben we dit artikel geschreven. Hieronder vind je tips voor de selectie van een verandabouwer in je buurt.

  Welke werken zijn inbegrepen?

  Een eerste belangrijk punt bij het vergelijken van offertes is om de inhoud te controleren. De bouw van een veranda bestaat uit verschillende werkzaamheden, zoals grondwerken, gyprocwerken, elektriciteitswerken, enz. Controleer op voorhand of alles effectief is inbegrepen. Sommige verandabouwers maken hun offertes goedkoper door bepaalde zaken weg te laten, wat later wordt aangerekend als een serieuze meerprijs.

  Is de veranda maatwerk?

  Daarnaast raden we aan om voor maatwerk te kiezen. Een aantal leveranciers bieden enkel standaardproducten aan die je kiest uit een catalogus. De mogelijkheden zijn dan vrij beperkt. Bij een specialist in maatwerk kies je zelf hoe de woonveranda eruit ziet. Heel specifieke wensen, zoals een afwijkende vorm of een bepaalde kleur, zijn dan helemaal geen probleem. Maatwerk kost misschien iets meer, maar het biedt wel meer ontwerpvrijheid.

  Hoe zit het met de levertermijn?

  Wat ben je met de aankoop van een veranda wanneer die pas een jaar later wordt geplaatst? Bij een vergelijking van verandabouwer in Antwerpen pols je dus best even naar hun planning de komende maanden. Het is sowieso een goed idee om tijdig te bestellen. Want als je in mei een bestelling plaats heb je dezelfde zomer waarschijnlijk nog geen veranda. Reken op gemiddeld 6 maanden voor de plaatsing.

  Hoe zien hun realisaties eruit?

  Om een beter beeld te krijgen van het werk dat de verandabouwer levert, kan je een kijkje nemen naar hun realisaties. Vraag eventueel contactgegevens van afgewerkte projecten. Dan kan je de eigenaars zelf contacteren om hun ervaringen te delen. Referenties opvragen is een kleine moeite die je kan behoeden van een miskoop.

  Zit het gevoel goed?

  Veranda prijzen vormen slechts een deel van het verhaal. Ook het ‘gevoel’ moet goed zitten. Soms heb je een klik met het bedrijf, en soms niet. Dat is belangrijk voor een vlotte samenwerking.

  Is de afstand te groot?

  Nog een laatste puntje om rekening mee te houden is de afstand. Woon je in het noorden van de provincie Antwerpen ga je in zee met een firma uit het zuiden van de provincie, dan is de verplaatsing vrij ver. De verandabouwer zal deze kosten waarschijnlijk doorrekenen. Een bedrijf dichter bij huis zoeken kan je dus een klein beetje besparen.

 • Groothandel warmtepompen met totaalservice

  Loodgieters en verwarmingsspecialisten die warmtepompen plaatsen kunnen niet zonder een groothandel. Want dit bedrijft levert hen alle nodige producten om de installatie te realiseren. Een van die warmtepomp groothandels is GeoTherma. Zij ondersteunen hun partners met een totaalservice.

  Groothandel voor producten

  GeoTherma is een warmtepomp groothandel in de meest ruime zin van het woord. Je kan bij hen terecht voor de aankoop van alle producten. En dan hebben we het niet alleen over de warmtepompen zelf, maar ook bijhorend materiaal zoals leidingen, collectoren, thermostaten, enz.

  Producten worden geleverd op de werf – eventueel verspreid over meerdere deelleveringen (naargelang de vorderingen van de werken). Natuurlijk kan je als installateur ook je bestelling afhalen in het magazijn van GeoTherma in Lubbeek.

  Grondboringen voor warmtepompen

  Wie bij GeoTherma een grond-water warmtepomp koopt, kan bij hen ook terecht voor de diepteboringen. Ze zorgen voor leidingen op de juiste diepte en nemen de opstart van het hele systeem voor hun rekening. Deze grondboringen voeren ze uit in heel Vlaanderen. Natuurlijk maken ze op voorhand een grondanalyse om de juiste diepte te bepalen.

  Extra services

  GeoTherma gaat nog een stapje verder. Deze warmtepomp groothandel biedt nog een heleboel extra diensten aan, waaronder…

  • Een voorstudie (berekening vermogen, leidingontwerp, enzovoort)
  • Opleidingen voor installateurs
  • Uitwerking van offertes voor de eindklanten van installateurs
  • Warmteverliesberekening en boordiepteberekening
  • Technische ondersteuning
 • Elektriciteit en domotica – het verschil

  Tijdens de bouw van een nieuwe woning zijn er allerlei moeilijke knopen door te hakken. Zoals de keuze tussen een gewone elektrische installatie en een volledige domotica. In dit artikel lees je wat de voornaamste verschillen zijn.

  Continue Reading

 • Wandelen in en rond Antwerpen

  Antwerpen is een prachtige stad met een rijk verleden. Bij veel mensen staat ze bekend als de diamanthoofdstad van de wereld, en ook in de modewereld is Antwerpen een klinkende naam.

  Waar Antwerpen doorgaans niet mee geassocieerd wordt, is wandelen. Dat is spijtig, want er zijn veel leuke wandelroutes te vinden in en rond de stad. Hieronder staan alvast enkele ideetjes.

  Continue Reading

 • gero meubelwinkel in lier provincie antwerpen Meubelwinkels Lier, provincie Antwerpen

  Er zijn verschillende meubelwinkels in Lier. Maar een van de meest bezochte meubelzaken blijft Gero Wonen. Hoe dat komt? Simpel: dankzij het grote aanbod is er voor ieder wat wils.

  Een echte woonwinkel in Lier

  Door het grote aanbod is Gero meer dan een meubelzaak. Het is een echte woonwinkel, waar shoppers alles vinden van eetkamers en salons tot verlichting en accessoires. Zelfs voor een nieuwe set koffietassen of dekbedovertrekken ben je hier aan het juiste adres.

  Gero Wonen is gelegen aan de Aarschotsesteenweg in Lier. Hierdoor is er een uitstekende verbinding vanuit Mechelen, Aarschot, Geel, en andere gemeentes in de provincie Antwerpen.

  De afstand speelt trouwens geen rol. Want alle meubels worden bij jou thuis geleverd. Indien gewenst, zorgen de medewerkers ook voor de installatie en nemen ze de oude meubels terug mee.

  Enkele cijfers

  Nog enkele interessante cijfers over deze meubelwinkel in de provincie Antwerpen:

  • Totale oppervlakte: 24.000 m²
  • 15 afdelingen, van design tot landelijk
  • Meer dan 300 (inter)nationale meubelmerken
  • Brasserie voor hongerige shoppers
  • Kinderhoek voor de kleintjes
 • Kachels en haarden

  Bij de aankoop van een haard of kachel word je overdonderd door het grote aanbod. Er zijn tientallen modellen om uit te kiezen. Dat maakt het voor consumenten niet gemakkelijk.

  Maar met enkele tips maak je de juiste keuze.

  De specialisten van PP haard en parket, een winkel in de provincie Antwerpen die gashaarden en houtkachels verkoopt, wijzen ons op enkele aandachtspunten:

  Continue Reading

 • toiletwagen huren antwerpen Een toiletwagen huren in Antwerpen

  Tijdens de zomermaanden gebeuren er allerlei evenementen buiten in open lucht, gaande van huwelijken tot communiefeesten en barbecues met de hele buurt. Outdoor locaties hebben spijtig genoeg niet altijd de benodigde sanitaire faciliteiten. Maar gelukkig is er een oplossing: mobiele toiletten. Een toiletwagen zorgt ervoor dat alle gasten in alle comfort naar het toilet kunnen.

  Continue Reading

 • Trouwringen in Antwerpen

  De grote dag komt eraan. Binnen enkele maanden stap je in het huwelijksbootje met je geliefde. Maar voor het zover is, moet je nog allerlei dingen regelen. Zoals de trouwringen. Wie in de buurt van Antwerpen woont, kan voor trouwringen steeds terecht bij de smederij van Wim Meeussen. Deze goudsmid maakt prachtige ringen op maat.

  Continue Reading