• gero meubelwinkel in lier provincie antwerpen Meubelwinkels Lier, provincie Antwerpen

  Er zijn verschillende meubelwinkels in Lier. Maar een van de meest bezochte meubelzaken blijft Gero Wonen. Hoe dat komt? Simpel: dankzij het grote aanbod is er voor ieder wat wils.

  Een echte woonwinkel in Lier

  Door het grote aanbod is Gero meer dan een meubelzaak. Het is een echte woonwinkel, waar shoppers alles vinden van eetkamers en salons tot verlichting en accessoires. Zelfs voor een nieuwe set koffietassen of dekbedovertrekken ben je hier aan het juiste adres.

  Gero Wonen is gelegen aan de Aarschotsesteenweg in Lier. Hierdoor is er een uitstekende verbinding vanuit Mechelen, Aarschot, Geel, en andere gemeentes in de provincie Antwerpen.

  De afstand speelt trouwens geen rol. Want alle meubels worden bij jou thuis geleverd. Indien gewenst, zorgen de medewerkers ook voor de installatie en nemen ze de oude meubels terug mee.

  Enkele cijfers

  Nog enkele interessante cijfers over deze meubelwinkel in de provincie Antwerpen:

  • Totale oppervlakte: 24.000 m²
  • 15 afdelingen, van design tot landelijk
  • Meer dan 300 (inter)nationale meubelmerken
  • Brasserie voor hongerige shoppers
  • Kinderhoek voor de kleintjes
 • Kachels en haarden

  Bij de aankoop van een haard of kachel word je overdonderd door het grote aanbod. Er zijn tientallen modellen om uit te kiezen. Dat maakt het voor consumenten niet gemakkelijk.

  Maar met enkele tips maak je de juiste keuze.

  De specialisten van PP haard en parket, een winkel in de provincie Antwerpen die gashaarden en houtkachels verkoopt, wijzen ons op enkele aandachtspunten:

  Continue Reading

 • toiletwagen huren antwerpen Een toiletwagen huren in Antwerpen

  Tijdens de zomermaanden gebeuren er allerlei evenementen buiten in open lucht, gaande van huwelijken tot communiefeesten en barbecues met de hele buurt. Outdoor locaties hebben spijtig genoeg niet altijd de benodigde sanitaire faciliteiten. Maar gelukkig is er een oplossing: mobiele toiletten. Een toiletwagen zorgt ervoor dat alle gasten in alle comfort naar het toilet kunnen.

  Continue Reading

 • Trouwringen in Antwerpen

  De grote dag komt eraan. Binnen enkele maanden stap je in het huwelijksbootje met je geliefde. Maar voor het zover is, moet je nog allerlei dingen regelen. Zoals de trouwringen. Wie in de buurt van Antwerpen woont, kan voor trouwringen steeds terecht bij de smederij van Wim Meeussen. Deze goudsmid maakt prachtige ringen op maat.

  Continue Reading

 • 13 Manieren om je muur te decoreren

  Muurdecoratie is veel ruimer dan de meeste mensen denken. Het gaat niet alleen om schilderijen of foto’s; er zijn tientallen andere mogelijkheden. Om jou wat inspiratie te bieden, heb ik op deze pagina enkele creatieve manieren om je muur te decoreren bij elkaar gezet. Doe snel wat inspiratie op:

  Continue Reading