Een toiletwagen huren in Antwerpen

Tijdens de zomermaanden gebeuren er allerlei evenementen buiten in open lucht, gaande van huwelijken tot communiefeesten en barbecues met de hele buurt. Outdoor locaties hebben spijtig genoeg niet altijd de benodigde sanitaire faciliteiten. Maar gelukkig is er een oplossing: mobiele toiletten. Een toiletwagen zorgt ervoor dat alle gasten in alle comfort naar het toilet kunnen.

Mogelijke evenementen

Er zijn verschillende evenementen waarvoor toiletwagen verhuur interessant is:

  • Huwelijksfeesten in open lucht of een tent
  • Communiefeesten in de tuin
  • Muziekfestivals
  • Buurtfeesten
  • Opendeurdagen van bedrijven

Een mobiel toilet kan dienen als aanvulling op de bestaande wc’s, of als complete oplossing.

Waarom een toiletwagen?

We vroegen aan Andy Van Houdt van A&S Toiletwagens (meer info) waarom een WC op wieltjes zo handig is:

“Het grootste voordeel is het comfort. De traditionele ‘Dixies’ zijn niet echt comfortabel. Verre van zelfs. Een toiletcontainer is voorzien van een traditionele wc-pot zoals in een doorsnee woning. Bovendien zijn al onze wagens uitgerust met verlichting, verwarming, stromend water, geurdispensers en audio. Toiletartikelen zoals zeep zijn ook inbegrepen. Voor de uitstraling van het evenement is een toilet op wielen dus zeker en vast een meerwaarde.” 

Afmetingen

Een toiletwagen huren kan zowel voor grote als kleine evenementen. In het aanbod van Andy zit bijvoorbeeld een kleine aanhangwagen die geschikt is voor feesten tot 150 personen. Het grootste model kan wel 500 personen aan. Organiseer je een groter evenement, dan kan je altijd meerdere toiletwagens huren.

Mindervalide

A&S heeft zelfs een toiletcontainer voor mindervaliden. Deze wagen is uitgerust met een oprijplaat, zodat rolstoelgebruikers snel en eenvoudig kunnen binnenrijden. Het toilet heeft extra brede deuren en een beugel om op te steunen. De lavabo is ook aangepast.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *