Trouwringen in Antwerpen

De grote dag komt eraan. Binnen enkele maanden stap je in het huwelijksbootje met je geliefde. Maar voor het zover is, moet je nog allerlei dingen regelen. Zoals de trouwringen. Wie in de buurt van Antwerpen woont, kan voor trouwringen steeds terecht bij de smederij van Wim Meeussen. Deze goudsmid maakt prachtige ringen op maat.

Handgemaakte trouwringen

Alle ontwerpen van Wim Meeussen worden met de hand gemaakt. Het goud wordt ter plaatste gesmolten, vormgegeven en nadien afgewerkt – eventueel met een diamant. Het grote voordeel van maatwerk is de keuzemogelijkheid. Als koppel kies je zelf hoe de trouwringen eruit zien.

Bij andere juweliers kies je meestal uit een catalogus. Dat zorgt vaak voor problemen. Je vindt bijvoorbeeld een mooie trouwring, maar met een verkeerd steentje of in een verkeerde kleur. Dat probleem heb je niet bij Wim Meeussen. Daar word jij de ontwerper.

gouden trouwringen van wim meeussen antwerpen

14kt of 18kt goud

Wie in Antwerpen trouwringen koopt, kiest meestal voor goud. Goud staat voor pure luxe. In de collectie van Wim Meeussen zitten gouden trouwringen van 14kt en 18kt. Het zijn dus sieraden van topkwaliteit met een erg hoge zuiverheid.

Geel, wit of rosé

Tegenwoordig is er een trend dat verliefde koppels steeds meer afwijken van het klassieke geel goud. Vandaag de dag is wit goud heel populair. Deze ringen ogen wat frisser, moderner. Dames kiezen dan weer voor rosé goud. Dat heeft een subtiele roze schijn en oogt erg sexy. Geen fan van goud? Dan kan je nog steeds opteren voor een set zilveren trouwringen.

Ontwerpstijl

Goudsmid Wim Meeussen kiest steevast voor een organische ontwerpstijl. Dat geeft de ringen een levendig karakter en een unieke uitstraling. Hoe je de ring ook draait of keert; je ontdek telkens nieuwe details. Net dat maakt deze trouwringen zo mooi.

Winkel bezoeken

Om trouwringen te kopen, is het een goed idee om de juwelierszaak van Wim Meeussen in Antwerpen te bezoeken. Je vindt de winkel op de Wijngaardstraat 11. Voor meer informatie kan je ook terecht op het telefoonnummer 03 232 19 13.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *